Rutab Veggboks • 1242197

Multi Brannboks rød RUTAB

Multi Brannboks, rød, med utfellbar dobbeltinngang. . Fleksible stusser ved bruk på trange steder, for eksempel med 45 mm lekte. Sammenbyggbar. Koniske innganger for tillkobling av både 16 og 20 mm slange/rør. Ingen utstikkende flens. En sentrert markør pigg på baksiden for rask og nøyaktig boring. Halogenfri. Glødetrådtest 850°C. Godkjent i henhold til BS EN 1364-1:1999 og BS EN 1366-3:2009. Hullmål 76 mm.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”