Proxxon Momentnøkkel / Momenttrekker
8805127

Momentskrutrekker Micro Click MC2 0,4-2Nm PROXXON

fra Proxxon
4,8 av 5 ()
Momentskrutrekker Micro Click MC2 0,4-2Nm PROXXON
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 769,-

8805127
615,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
30± på lager

Frakt fra
For momenter fra 0,4 til 2 Nm. Automatisk hurtigløser ved tiltrekking av skruer: Tydelig hørbart og følbart klikksignal når det valgte dreiemoment er nådd. Forhåndsinnstilling av dreiemoment ved å rotere den rillede ringen på håndtaket (låsbar9. Synlig skala i vinduet. 50mm langt skaft med magnetisk holder for 1/4" (6,3mm) standardbits. Inkluderer adapter med 1/4" sekskantnøkkel til 1/4" firkant for piper.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”