Proxxon Momentnøkkel / Momenttrekker
8805169

Momentnøkkel MC 100 20-100Nm PROXXON

fra Proxxon
4,8 av 5 ()
Momentnøkkel MC 100 20-100Nm PROXXON
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 1 199,-

8805169
959,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
2± på lager

Fri frakt
Microclick momentnøkkel for presist feste og løsne skruer med korrekt dreiemoment. Lett lesbart analogt display i skaftet. Venstre og høyre løp omkoblbart. Forvalg av ønsket moment med klikk varsel når oppnådd. Brukes gjerne med piper med forlenget hylse MC 100 Moment nøkkel for området 20 – 100Nm Med 3/8” firkantfeste og arm på 430mm. Spesielt egnet for motorsykler.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”