22 81 27 70 8-15

Navigering

Merke

Kategori

Konstsmide Taklampe / Vegglampe
3150002

Modena Vegglampe opp/ned GU10 Hvit

fra Konstsmide
4,6 av 5 ()
Modena Vegglampe opp/ned GU10 Hvit
Sokkel GU10 Kapslingsgrad IP44 Effekt 2x35W Bruksområde Utendørs
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 499,-

3150002
399,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Spesielt dekorativ vegglampe med opp/nedlys. Elegant og unikt design med lysslisse i topp og bunn som gir en flott visuell effekt. Vegglampen har en trekantet bueform som skiller den fra de fleste lignende lamper.

• Farge: Hvit
• 2 års rustgaranti

Teknisk beskrivelse

Maks 2x35W, 230V, GU10 sokkel(lyskilde medfølger ikke).IP44.

HxBxD: 23,5x9x14,5cm.

Funksjonalitet

Opp og nedlys er en spesielt dekorativ og effektiv belysning uten blending. Den skjermede lyskilden gir godt lys opp og ned langs veggen som reflekteres uten at man blir blendet.

Relevante emneord

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”