Mitsubishi Electric Varmepumpe luft til luft • 90074

Mitsubishi Kaiteki 6600 varmepumpe Safirsort

-+
  • Bestselgeren fra Mitsubishi Electric
  • Innebygget Wifi
  • Opptil fire driftsintervall per døgn
  • Nattmodus
  • Les mer...
    • Dokumentasjon

      • Brukerveiledning
      • Manual
Varmepumpen Kaiteki er en energieffektiv og stilren modell som uavhengig av klimaet der du bor, produserer høy varmeeffekt og behagelig kjøling tilpasset dine behov. I tillegg har vår bestselger flere unike funksjoner som sikrer deg den velvære og komfort du ønsker fra en varmepumpe i dag. Utover kraft og teknologiske nyvinninger har vi fokusert på et tidløst design og valgfrihet med fire forskjellige farger. Kaiteki har vunnet Good Design Award, en kåring i Japan der prisvinnere velges ut i fra design som beriker hverdagslivet, er inspirerende og av enestående kvalitet.

Funksjonalitet

Innebygget Wifi og oppkobling opp mot MelCloud
Opptil fire driftsintervall per døgn
Nattmodus
i-See Sensor med 3D teknologi
i-Save. Vedlikeholdsvarme trinnløst fra 10 til 31°C
Mode Lock, funksjonslås
Kjølemedie, R32
Dual Barrier Coating, Beskyttelsesbelegg

Bruksområde

På japansk betyr Kaiteki «komfortabel». Kaiteki gir deg kraftig varmekapasitet og unike komfortfunksjoner i et tidløst design. Samtidig er modellen energieffektiv og kostnadsbesparende. Kaiteki leveres i 2 størrelser: Kaiteki 6300 og Kaiteki 6600, og innedelene kan velges i 4 unike farger. Med en årsvarmefaktor (SCOP) på 5,2 produserer Kaiteki 6300 hele 5,2 ganger mer varme enn elektrisk oppvarming, og du vil kutte vesentlig på oppvarmingskostnadene. Kaiteki leveres med innebygd WiFi, mye teknologi, og har selvfølgelig ypperlig kjølefunksjon. Benyttes Kaiteki 6300 som aircondition har den en gjennomsnittlig kjølefaktor (SEER) på 10,5. Dette gjør at kjølekomfort blir rimelig på varme sommerdager.

I en Kaiteki er det teknologi som gjør mye mer enn å regulere temperatur. Det er teknologi som bestemmer hva vi har på oss. Hvordan vi ser ut. Hva vi bruker tiden på. Hvordan vi snakker sammen. Du legger kanskje ikke merke til at rommet du befinner deg i er temperert for at du skal trives, når du er der. Men det påvirker alle valgene du tar. Og hvordan du har det hjemme. Det er derfor vi kaller det ... Teknologi man føler.

Kraftig

Kaiteki har en svært kraftfull og energief­fektiv kompressor. Med Hyper Heating teknologi gir varmepumpen en høy og jevn varmekapasitet på de kaldeste dagene. Kaiteki tåler ekstreme kuldeperioder og er testet helt ned til -35°C i et uavhengig laboratorium. Fabrikkgar­antert varmekapasitet er helt ned til -25°C. Ved -25°C leverer Kaiteki 6600 hele 3100 W og en COP på 2, noe som tilsvarer varmen du får fra tre standard panelovner.

Varmesprederfunksjon

Når Kaiteki oppnår ønsket inne­temperatur stopper utedelen å produsere varme, mens viften i innedelen fortsetter å jobbe for å fordele varmen jevnt i boligen. Funksjonen vil også slå inn og bedre luftsirkulasjonen vesentlig dersom temper­aturen stiger fra andre varmekilder, som f.eks. fra peis eller ovn.

Tidløst og prisvinnende design

Kaiteki har et tidløst og funksjonelt design med fire fargevalg – hvit, perlehvit, safirsort og rubinrød – på innedel og fjernkontroll. Det gir deg frihet til å velge en varmepumpe tilpasset ditt innemiljø. For å skape en stilren varmepumpe og fremheve den unike fargestrukturen, har luftspjeldene funnet sin plass på undersiden av innedelen. Vi har med denne varmepumpen vunnet Good Design Award i Japan. Prisen gis til design som beriker hverdagslivet, er inspirerende og av enestående kvalitet.

Rent inneklima. Enkelt vedlikehold

Med filtersystemet Plasma Quad Plus, holder Kaiteki hjemmet ditt fritt for luftbårne støvpartikler, bakterier, virus, mugg og allergener. Kaitekis filter tar unna alle mikroskopiske partikler mindre enn 2,5 mikrometer. Det er mindre enn 4% av bredden til et hårstrå.

Med Dual Barrier Coating, et toppmoderne beskyttelsesbelegg, beskyttes også maskinens innedel. Slik unngår du at skitt og støv fester seg i varmeveksleren, viftehjulet og luftkanalen bak viftehjulet. Beskyttelsesbelegget forenkler vedlikeholdet, og sikrer et bedre innemiljø og en konstant ytelse og effekt over tid.

Miljø- og klimavennlig

Kaiteki har mer enn stor kraft og stilfull innpakning, den er også en miljøvennlig varmepumpe. Maskinen er klassifisert med A+++ og benytter kjølemediet R32. Kjølemediet gir lavere GWP verdi (Global Warming Potential) og er bra for både miljøet og deg.

Forbehold

Viste du at du som forbruker ikke kan montere varmepumpe selv? Ved kjøp av dette produktet kreves det at installasjonen gjøres av en sertifisert installatør. Når du kjøper varmepumper hos Elektroimportøren, er vi forplikter til å registrere sertifikatnummer på den montøren du skal benytte deg av. Sertifikatnummeret må oppgis i handlekurven før du kan fortsette utsjekk.

Har du ikke montør og/eller ønsker å benytte deg av en av våre montører kan du bestille varmepumpen som ferdig montert. Elektroimportøren er opptatt av å gjøre hele opplevelsen med å kjøpe varmepumpe problem- og risikofritt, og tilbyr samme varmepumpe ferdig montert til fast pris! Enklere blir det ikke. Se tilbehør og/eller varianter.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”