Mill panelovner med WiFi integrert

Mill leverer varmeovner i lekkert moderne design, med høy kvalitet. Deres WiFi panelovner og varmeovner kan styres eksternt med mobilen, uansett hvor enn du er i verden. Opplev en oppvarming som er smart, strømsparende og miljøvennlig!


Mill panelovn WiFi
 • Varmeovner med WiFi

  Mill WiFi varmeovner kan kontrolleres med et par tastetrykk i Mill-appen. Ved å bruke applikasjonen kan du styre forskjellige hus (hjemme, hytter etc.) og så mange ovner du vil. Appen er gratis og det er ingen skjulte kostnader.

  Du får både Invisible og Glass serien med integrert WiFi. Om det er frittstående gulvovn du er på jakt etter kommer de også med WiFi!

  Sett opp et ukentlig program i appen basert på dine daglige rutiner og temperaturen vil automatisk bli justert etter dine behov. Lavere temperatur når du sover og er borte gjør at du enkelt vil redusere strømforbruket ditt betydelig, samtidig som du fortsatt vil stå opp og komme hjem til komfortabel varme.  Mill WiFi generasjon 3 panelovner kommer med en revolusjonerende teknologi for en jevnere temperatur og redusert strømforbruk. Med PID-teknologien vil ovnene redusere effektnivået når ønsket temperatur er oppnådd, fremfor å slå seg av slik de fleste andre ovner gjør. Du vil derfor få en mindre temperatursvingninger og en mer stabil oppvarming, som gjør at strømforbruket reduseres.
 • Bilde av historiskhjem

  Prisvinnende design

  I samarbeid med Eker Design gjenoppfant Mill et heller kjedelig produkt som panelovnen og gjorde det til et designikon i varmebransjen. Det moderne utseende sammen med WiFi-styring og deres ekstremt intuitive Mill-app gjør Mill WiFi panelovner til ett perfekt valg for hjem og hytte. Mill ble også kåret til best i test i tek.no sin test av panelovner med smartstyring i 2023.

 • Mill panelovner laget for norske forhold

  For Norske forhold

  Norge og resten av Skandinavia er kjent for sine lange vintre og kjølig klima. Derfor foretrekker vi konveksjonsoppvarming; kald luft varmes opp når den går gjennom varmeelementet. Den varme luften øker i volum og stiger, noe som gjør det mulig for ny kald luft å komme gjennom. Dette resulterer i effektiv oppvarming av rommene våre.


 • MILL-app

  Å styre og justere temperaturen med Mill-appen er rett og slett svært enkelt og brukervennlig. Den gir deg muligheten til å lage komplette løsninger både for hele rom og hver enkelt ovn. Mill-appen finnes både til iOS og Android.

  Appen er bygget på en slik måte at hvert varmeapparat som er installert vil være koblet til et hus og et bestemt rom, hvor et rom kan bestå av en eller flere varmeovner. Den kan også kobles til uavhengige varmeovner som kan flyttes mellom forskjellige rom.

  Styr alle varmeovnene dine i appen. Du kan kontrollere de uavhengig av hvor du er.
  Sett opp ukentlige programmer med forskjellige predefinerte moduser (komfort, sov, borte og AV).
  Overstyr ukesoppsettet hvis du kommer tildigere hjem en dag.
  Kontroller varmeovnene som rom eller som enkelte enheter.
  Aktiver avansert bortemodus for å spare strøm mens du er på ferie.
  Det er enkelt og dele oppsettet med familien.
  Funksjonen "åpent vindu" slår automatisk varmeovnen dersom temperatursensorer registrerer et plutselig fall.

 • Mill-appen er en veldig intuitiv app


Mill WiFi • Nyhet! Mill WiFi Generasjon 3 varmeovner

  Denne høsten lanseres en nye generasjon av Mill WiFi varmeovner med flere spennende funksjoner:
  • De første og eneste panelovnene med PID-teknologi. Når ønsket temperatur er nådd, vil ovnen opprettholde denne temperaturen ved å senke effektnivået. Dette betyr en mer stabil oppvarming med mindre temperatursvingninger enn tradisjonelle ovner.
  • Stille drift: Mill generasjon 3 panelovner har 100% stille drift, ingen klikkelyd når temperaturen går opp og ned.
  • Forutsigbar oppvarming: Ovnen vet når den skal starte å varme opp rommet for å oppnå ønsket temperatur på tidspunktet du har registrert i appen. Slik unngår du unødvendig strømforbruk for å nå temperaturen du ønsker.
  • Enkel tilkobling til WiFi: Ny WiFi-brikke gir superenkel tilkobling med Bluetooth som automatisk kobler enheten til WiFi-nettverket, uavhengig av hvilken type ruter du har.
  • Barnesikring: Kan aktiveres på ovnen eller i appen for sikker bruk.
  • Kommersiell lås: Kommersiell lås sørger for at du som utleier har kontrollen.
  • Åpent vindu funksjon: Ovnen slås av automatisk når et vindu åpnes.
  • Mer presis temperaturkontroll: Mulighet for å la inneklimasensoren Mill Sense overstyre varmeovnens temperaturføler, noe som gir mer presis temperaturkontroll.
  • OTA (Over the Air: Gjør det mulig å legge til nye spennende funksjoner i programvaren.
  • Lokal RES API: Kontroller varmeovnen med din egen smart home-løsning.Les mer om varme: