Mill Pendant terrassevarmer • 90238

Mill Nedhengt Terrassevarmer JDB1500CL 1500W

-+
  • Moderne og unikt design
  • Avgir lite lys og en behagelig varme
  • Fjernkontroll med 2 ulike varmenivåer
  • justerbar vaier
  • Les mer...

Mill Pendant terrassevarmer 1500W. Unikt og lekkert design.

Terrassevarmer på 1500W i moderne og unikt design. Gjør uteplassen din like fin som interiøret ditt inne med denne moderne terrassevarmeren fra Mill.

Fjernkontroll med 2 ulike varmenivåer (750/1500W) medfølger.

Teknisk beskrivelse

Kan brukes på de fleste sikringer, og minimum 10A sikringer. Tåler vær og vind og er IP25 godkjent.

Funksjonalitet

Produktet har et karbon varmeelementet som avgir svært lite lys og som gir en behagelig varme.

Bruksområde

Denne elegante varmelampen kan henges fra tak med en justerbar vaier og vil se spesielt stilig ut over et spisebord eller sofagruppe.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”