Brother Diverse Verktøy
91451

Merkemaskin Brother PT-E300VP

fra Brother
Merkemaskin Brother PT-E300VP
Bruksområde Innendørs
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • Lik pris nett og butikk
P-touch E300VP er brukervennlig med den store bakgrunnsbelyste LCD-skjermen, tastatur med PC-stil og sikker grepsfunksjon for betjening med én eller to hender. Inkluderer en oppladbar li-ion-batteripakke for å sikre at du alltid er klar til å lage en etikett. Gummivern beskytter P-touch E300VP uten å påvirke brukbarheten. P-touch E300 bruker Brother TZe-tape som leveres i en kassett som er enkel å laste og legge inn. Ved bruk av en innovativ laminering med termisk overføringstrykkmotor med smart følerteknologi, vil etiketteringssystemet foreta automatiske avbildingsinnstillinger som bidrar til å skrive ut den perfekte laminerte etiketten hver gang, som tåler falming, slitasje, ekstreme temperaturer, sterke kjemikalier og fuktighet. Solid, slitesterk design. Stor bakgrunnsbelyst LCD-grafikkskjerm. Dedikerte funksjoner for vanlige elektriske merkebehov. Skriver ut etiketter i 3,5 mm, 6 mm, 9 mm og 12 mm bredde, inkludert krympestrømpe. Levere i koffert med tapekassett, oppladbart li-ion-batteri og nettadapter.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”