Brother Merkemaskin i koffert
91493

Merkemaskin Brother PT-E110VP

fra Brother
Merkemaskin Brother PT-E110VP
Bruksområde Innendørs
Effekt (W) 8
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Lag slitesterke etiketter i ulike fargekombinasjoner og bredder som varer i mange år med denne profesjonelle P-touch merkemaskinen. Med dedikerte funksjoner for rask og enkel merking. Brother PTE110VP er et uvurderlig verktøy for elektrikere og andre profesjonelle håndverkere som har behov for slitesterke selvklebende etiketter.

Leveres i koffert med TZe-tape (8 m) og strømadapter samt funksjon for kabel-/flaggmerkning og Innebygd kutter for nøyaktig merking.

Leveres med 1 stk. TZe-tape 9 mm sort tekst/hvit laminert fleksibel ID-tape (8 m), koffert, strømadapter og bruksanvisning.

Tre års innleveringsgaranti.

Teknisk beskrivelse

• Drives med 6 x AAA-batterier (medfølger ikke) eller strømadapter AD24ESEU (medfølger).

• Erstatter PTE 100VP.

Funksjonalitet

• Håndterer tapebreddene 3.5 - 6 - 9 og 12 mm.

• PTE110VP har QWERTY-tastatur, 10 skriftstiler, 200 symboler inkludert de vanligste el-, data- og AV symbolene.

• Kan stilles inn på flere språk.

Bruksområde

Maskinen benytter TZe-tape som har et stort utvalg av sliteterke laminerte og ulaminerte taper for alle typer merking.For mer informasjon og "hvordan-å-bruke videofilmer" besøk produsentens hjemmeside: www.brother.no.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”