Namron Industriarmatur
3308416

Lysarmatur Yr LED 60W IP65

fra Namron
5,0 av 5 ()
Lysarmatur Yr LED 60W IP65
Kapslingsgrad IP65
Gruppe LED-belysning
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Energiklasse A+
Bruksområde Utendørs
Beskyttelsesklasse I
Skal tilkobles jording.
Effekt (W) 60
Kundefordeler
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
3308416

799,-

639,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
YR lysarmatur med integrert LED 60W, 6000lm. Leveres med 2 stykk monteringsklips.

Bruksområde

IP65 for utendørs bruk.

Montering

Montering av armatur skal kun gjøres ved bruk av medfølgende monteringsklips.(2 stk) Det må ALDRI skrues direkte i armaturhuset, da konstruksjonen svekkes og IP grad ikke opprettholdes.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”