Namron Industriarmatur
3308410

Lysarmatur Orkan LED 2X12W IP65

fra Namron
Lysarmatur Orkan LED 2X12W IP65
Kapslingsgrad IP65 Gruppe LED-belysning Spenning 230V Bruksområde Innendørs Energiklasse A+ Bruksområde Utendørs Beskyttelsesklasse I
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 799,-

3308410
639,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Tilbudet varer til og med 27.10.2019
Orkan lysarmatur LED er en tett industriarmatur med LED lysplate, grå utførelse.

Teknisk beskrivelse

LED 2x12W. Anbefalt omgivelsestemperatur -15 / +35°C

Funksjonalitet

Armaturhus i glassfiberforsterket polyester er laget for å tåle de mer krevende miljøer. Avdekning i PMMA. Syrefaste 316 stålklips holder skjermen på plass. Gjennomgangskobling 5×2,5mm2 med hurtigkoblinger i hver ende.

Bruksområde

Velegnet for bruk utendørs og i tøffe miljøer som fjøs/grisefjøs, storkjøkken, gård, bilvask og lignende.

Montering

Montering av armatur skal kun gjøres ved bruk av medfølgende monteringsklips. Det må ALDRI skrues direkte i armaturhuset, da konstruksjonen svekkes og IP grad ikke opprettholdes.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”