Lyra Diverse Verktøy
74820

Lyra Tømmermannsblyant

fra Lyra
Lyra Tømmermannsblyant
Bruksområde Innendørs
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Tømmermannsblyant.Blyanter og Grafitt Blyet i blyanter er laget av grafitt som er en myk form for karbon blandet med leire. Grafitt fås i mange varianter, som blyant, rund stift, firkantet, mine eller som pulver. Grafitt finnes i mange hardheter fra den mykeste 9B til den harde 9H. En vanlig skriveblyant ligger i midten av skalaen og kalles gjerne HB.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”