Steinel Limpistol
8821509

Limstaver til limpistol Ø7mm, 40stk 240g STEINEL

fra Steinel
Limstaver til limpistol Ø7mm, 40stk 240g STEINEL
Bruksområde Innendørs
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Lim til limpistoler som har limføring med 7mm åpning. Passer spesielt bra til Steinel batterilimpistol Neo1 og Neo 2. Inneholder 40 stk limstaver Limet er et sterkt universallim for alle typer limarbeider. Stivner fort på ca 10sekunder.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”