El-sink belagt Letti-klammer 20-1B6/23 ES MUR • 1317781

Letti-Klammer 20-1B6/23 ES Mur

El-sink belagte Letti-klammer for mur er herdede stålklammer med en spesiell mur stift konstruert for å gi et godt og pent feste av kabel og rør. Passer for 16 mm rør og kabel.

For feste av kabel og rør på betong gir Letti-klammer et uovertruffent feste. Røret låses både i lengde og sideretning.

Egnet til

  • Rør 20 mm

Teknisk beskrivelse

Enstift klammer, elektrolytisk forsinket For feste av 16mm. rør og kabel på mur. 23mm stift.

Bruksområde

Klammeret festes ved å bore et 6mm hull i minimum stiftens lengde. Deretter slås den rett inn med hammer

Montering

Klammerne er El-sink belagte for å gi en tilfredsstillende korrosjonsbeskyttelse for bruk innendørs og ute under tak.

Vi leverer og lagerfører alt av Letti klammer - montørens førstevalg! Letti klammer kan benyttes i de fleste miljøer, til feste av de fleste kabel typer.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”