Letti To-stift k-rør klammer • 1317460

LETTI-KLAMMER 16-2B/16 ES-K 10PK

Letti tostift for k-rør, elektrolytisk forsinket. K-rørklammer er spesielt utviklet for å gi et pent og godt feste av K-rør.

Teknisk beskrivelse

For feste av 16mm. k-rør. 18mm stift.

Bruksområde

Rørklammer for mur og betong. Klammerne er El-sink belagt for å gi en god korrosjonsbeskyttelse for innendørs bruk.

Montering

Letti tostift rørklammer er raske og enkle å montere ved bruk av en vanlig hammer. Klikk klammeret over røret og slå inn med hammer. Klammeret er konstruert for å gi et pent og solid feste. Et eget låsepunkt gjør at klammeret sitter fast på røret ved montasje, i tillegg låses røret i trekkeretning etter montering.

Vi leverer og lagerfører alt av Letti klammer - montørens førstevalg! Letti klammer kan benyttes i de fleste miljøer, til feste av de fleste kabel typer.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”