Leitz TruSens luftrensere – ren luft der det betyr mest

TrueSense luftrensere

I gjennomsnitt tilbringer vi 93% av livene våre innendørs

Luften du puster inn her kan være vesentlig dårligere enn luften som er utendørs. Den kan inneholde mange mikroskopiske partikler som vi ikke ser og som kan forårsake allergier som høysnue, luftbårne virus og bakterier, støv, VOC-gasser, pollen, røyk, flass og hår fra kjæledyr. • I gjennomsnitt puster du 16 ganger per minutt, det blir 8 409 600 pust i året. Da er det viktig at luften du puster inne er renest mulig.

  Luftkvaliteten er en økende bekymring for mange, og for de med ulike allergier er det ekstra viktig med god luftkvalitet i hjemmet og på kontoret. Leitz TruSens luftrensere kombinerer vitenskap, stil og teknologi og renser luften for forurensninger og allergener fra pollen, dyr, støv, røyk og kjemikalier som svever rundt i ditt hjem.

  HEPA-filteret renser inneluften og fanger opptil 99% av luftbårne allergener og gjør det til en perfekt hjelp for personer med pollenallergi. Displayet på maskinen informerer om luftkvaliteten du puster inn, og jobber for å gi deg best mulig luftkvalitet.

 • Truesense har luftrenesere for opptil 70kvm flate


 • Trusense overvåker luftkvaliteten

  Overvåker luftkvaliteten

  Leitz TruSens Z-2000 og Z-3000 har en unik SensorPod som sikrer renere luft i hele rommet. Den plasseres på motsatt side av rommet fra luftrenseren, hvor den måler urenheter og kommuniserer resultatet tilbake til luftrenseren som justerer hastigheten tilsvarende.

 • Trusense fanger og eliminerer partikler

  Fanger og eliminerer partikler

  TruSens luftrenserene har et 360-graders-filtrering som drar inn luft fra alle retninger og samler partikler fra hele rommet. PureDirect luftstrøm fordeler den rensede luften i to retninger og sender renset luft mer komfortabelt og effektivt ut i hele rommet. Dette gjør at du får bedre luftgjennomstrømning, og renere luft i rommet.

 • Trusense har flere filter
 • Vaskbart forfilter* fanger dyrehår og større partikler.

  Karbonfilter fanger lukt og røyk.

  Ekte HEPA-filter fanger opp 99,97% av miljøgifter inkludert allergener og luftbårne bakterier og virus.

  UV-sterilisering ødelegger bakterier og virus som kan samle seg og formere seg i filtret.

  *Trusens Z-1000 er en mindre maskin og har ikke dette forfiltret.