Noratel 3-fase Lavtapstransformator - IP20, type 3RT16LI-2 • 6644315

Lavtapstransformator 16kVA, 3RT16LI-230/400-20

Kapslingsgrad IP20
Spenning (V) 230
Spenning (V) 400
Bruksområde Innendørs
Beskyttelsesklasse I - Jordet
Skal tilkobles jording.
6644315

38 999,-

31 199,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
Bestillingsvare 2-5 dager
Alnabru Ikke for Hent-i-Butikk
Finnes ikke på lager i butikkene
-+
  • Lav innkoblingsstrøm
  • Plassbesparende
  • Kostnadseffektiv
  • 100% transformatorkonstruksjon
  • Les mer...
Type 3RT-LI er en lavtapstransformatorer med ekstremt lav innkoblingsstrøm og en banebrytende ny transformatorkonstruksjon.

Teknisk beskrivelse

Våre nye 3RT-LI transformatorer er en videreutvikling av våre populære 3RT lavtapstransformatorer. I tillegg til lave tap så har 3RT-LI typene svært lav innkoblingsstrøm. Dette betyr at ved installasjon av 3RT-LI behøver enn ikke å overdimensjonere sikringene til transformatorene.

Funksjonalitet

Nyutviklede 3-fase transformatorer som sørger for optimal utnyttelse av el-installasjonen og store kostnadsbesparelser både ved installasjon og drift! En annen fordel med den nye serien er et forholdsvis kompakt format som tar liten gulvplass, og transformatorene kan installeres inntil vegg. 100% transformatorkonstruksjon - Ingen elektroniske komponenter!

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”