Melbye Skandinavia 160A moduloppbygget lastskillebryter • 2873015

Lastskillebryter isolert 3-polet 160A K293

2873015

5 773,-

4 618,40 eks. mva. Pris per 1 Stykk
Vipps Hurtigkasse Hurtigkasse
Bestillingsvare 3-6 dager
Alnabru Ikke for Hent-i-Butikk
Finnes ikke på lager i butikkene
-+
  • Moduloppbygget sikringsbryter
  • Piggklemmetilkopling
  • 160A
  • 3-pol
  • NH000, NH00
  • Les mer...
160A moduloppbygget lastskillebryter med piggklemmer.

Teknisk beskrivelse

Bryterne har piggklemmetilkopling med momentskrue M13 for Al/Cu leder. Vanntette kontakter med gjennomslagsholdfasthet i vann over 6 kV. Godkjent for permanent driftspenning 1000 V. Målepunkter for spenningsmåling.IP 33

Funksjonalitet

Klemmene er i tillegg beskyttet av fettfylte gummitetninger. Dette gjør at ledningsendene er beskyttet mot ytre påvirkninger. Klemmene har endestoppere som sikrer riktig innstukket lengde av ledning.

Sikringsbryteren er moduloppbygget. 3-polet bryter kan utvides med pol for nullpunktsikring. Klemmene har momentskruer. Standard: IEC 947.

Bruksområde

Egnet for sikringsinnsatser NH000, NH00

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”