Gis Norge Extreme 360G PRO Komplett pakke • 8010231

Laser Extreme 360G PRO Komplett pakke

EXTREME 360G PRO G3 KRYSSLASER - FULLSTENDIG PAKKE MED AVANSERTE FUNKSJONER

Utforsk en ny standard innen presisjonsverktøy med Extreme 360G Pro G3 Krysslaser, en avansert enhet som leveres som en komplett pakke med alt du trenger for nøyaktig og effektiv jobbing. Denne krysslaseren er utviklet for å møte de høyeste kravene fra profesjonelle, og den leverer skarpe og synlige 3X360 grønne laserstreker. Laseren er utstyrt med en pulsfunksjon, noe som gjør den kompatibel med de fleste mottakere for grønne stråler.

MEDFØLGENDE UTSTYR:

Inkludert utstyr med denne krysslaseren gir deg alt du trenger for praktisk og effektiv bruk. Settet inneholder en krysslaser, en veggbrakett med høydejustering, finjusteringsmuligheter sideveis og vertikalt, samt en magnet for enkel montering. En fjernkontroll gir deg enkel betjening, mens en fot med finjusteringsmuligheter sikrer stabil bruk. To oppladbare batterier gir lengre brukstid, og en lader med ladeledning gir praktisk oppladning. En alkaline batteriholder gir ekstra fleksibilitet. Med en grønn laserblink for økt synlighet og overganger for enkel innfestning, er dette settet optimalt utstyrt. Alt kan enkelt oppbevares og transporteres trygt i den polstrede bærevesken som følger med.

Teknisk beskrivelse

• Modell: EXTREME 360G Pro G3
• Laserklasse: 2
• Nøyaktighet: ±3mm/10m
• Selvnivellerende
• Brukstid: Ca. 7 timer
• IP-klasse: IP54 (Støv- og sprutsikker)

Funksjonalitet

EKSTREME FUNKSJONER FOR EKSTREME PROSJEKTER:

Denne avanserte enheten leverer tre presise 360-graders grønne laserstreker, som gjør den ideell for nøyaktige arbeidsoppdrag. Med sin robuste konstruksjon er den designet for å håndtere krevende arbeidsforhold, og den intuitive betjeningen gjør den enkel å bruke, selv for nybegynnere. Enheten sikrer høy nøyaktighet og benytter seg av selvnivellerende teknologi for feilfri utførelse av oppgaver. Med lang brukstid og pålitelig ytelse kan du forvente uavbrutt arbeid. Videre har den en IP54-klassifisering, som gir beskyttelse mot støv og sprut, og gjør den egnet for forskjellige arbeidsmiljøer.

Extreme 360G Pro Krysslaser gir deg ikke bare verktøyet du trenger; den gir deg en løsning som er skreddersydd for å håndtere varierte oppgaver med presisjon og effektivitet. Ta kontroll over dine prosjekter og invester i ekstrem nøyaktighet med denne krysslaseren.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”