OBO BETTERMANN Kabelstige • 1304855

Langsgående Skjøtestykke LVG 45 FS

Langsgående skjøtestykke for kabelstige med sidehøyde 45mm. Monteringssystemer Det fulldekkende sortimentet til alle områder innen elektroinstallasjon. Resultat av OBO-proffenes årelange praktiske erfaring. Oversiktlig oppsatt, fra lette til kraftige monteringssystemer, fra pendler til veggutliggere. For sikker innfesting i tak, vegg og gulv. Dessuten et solid grunnlag for alle prosjektspesifikke spesialkonstruksjoner. * Universalsystemer * U-pendel- og utliggersystemer * I-pendelsystemer * Klemfestesystemer * Konstruksjons- og profilskinnesystemer * Skru- og festesystemer * Pluggsystemer * Overflateforedling og kantbeskyttelse.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”