Namron PL
59340

Lampettledning PL 2x0,75 Hvit Bunt 10 m

fra Namron
5,0 av 5 ()
Lampettledning PL  2x0,75 Hvit Bunt 10 m
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Bestiller du nå, sendes varen senest mandag
Kundefordeler
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
59340

69,-

55,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Oval lampettledning i hvit PVC. Kommer i bunt på 10 meter.

Teknisk beskrivelse

Ledermateriale, kobber.

Bruksområde

For flyttbare lamper og enkelte typer apparater i oppholdsrom,kontorer og andre tørre rom.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”

Vi kapper det meste av lagerført kabel og ledning til ønsket lengde for kun kr. 30,- per kapp. Kapping av ikke lagerført spesialkabel på trommel må vi dessverre viderebelaste ett gebyr på kr. 600,- fra vår produsent