Lapp ÖLFLEX CHARGE M3 T2/T2 32A-3fas, 5m SORT • 1531300

Ladekabel Mode3 Type 2 til Type 2 32A-3fas 5m Lapp

-+
  • Ladekabel til kjøretøy
  • Mode 3, Type 2 til Type 2
  • 32 Ampere, 3 fas AC
  • Sort kabel med sorte kontakter
  • ÖLFLEX® CHARGE 5G6mm2 + 0.5
  • Lengde: 5 meter
  • Les mer...
LADEKABELENE FRA LAPP med 5 eller 7 meters lengde muliggjørenkel og rask lading på offentlige ladestasjoner og veggbokser. 3-fas lading opp til 22 kW reduserer ladetiden for elbiler betydelig. Takket være den standardiserte Type 2-kontakten er dette mulig i hele Europa. Det robuste designet og de sølvbelagte korrosjonsbestandige kontaktene sikrer optimal kraftoverføring og gir ladekabelen lang levetid.

Det følger med beskyttelsehette for kjøretøysiden som festes med en praktisk borrelås.

Teknisk beskrivelse

Dette er en Halogenfri, flammenhemmende og oljebestandig ladekabel med ett temperaturområde fra -30°C til +50°C. Den oppfyller alle relevante VDE- og IEC-produktkrav, slik som IEC 62196-1 IEC 62196-2 IEC 61851-1 VDE sertifisert, samt CE kompatibel

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”

Mode 2

Mode 2 ladeutstyr har en spesialtilpasset ladekabel med styringsboks (såkalt ICCB). Kabelen leveres med bilen og er normalt utstyrt med en plugg som kobles til en vanlig kontakt (Schuko / NEK 502 kontakt). Kabelen kan også være utstyrt med en industrikontakt (rundstift EN 60309).

Styringsboksen overvåker at jordforbindelsen er ok og at det ikke er jordfeil i bilen. Ved feil stoppes ladingen. I tillegg sender boksen et pilotsignal til bilens ladesystem som begrenser ladestrømmen. Maks ladestrøm er satt av fabrikken og vil normalt ligge mellom 8 og 16A. Bruker kan selv manuelt justere ladestrømmen til en lavere verdi på styringsboksen.

Styringsboksen for en mode 2 lader veier fra 1 til 3 kg og er plassert 30 cm fra pluggen. En vanlig kontakt tåler maks 0,5 kg sidebelastning på pluggen. Kontakten vil derfor bli ødelagt med fare for varmgang og brann dersom vekten av kabel og styringsboks ikke avlastes.

Ved etablering av nytt ladepunkt av Mode 2 type skal det installeres e´n kontakt pr. kjøretøy som forsynes av eget overstrømsvern og egen jordfeilbryter av type B. Dersom det benyttes vanlig kontakt skal denne beskyttes med et vern på maks 10A. Egen boks / kapsling for kontakt er bare nødvendig på offentlig sted.