{{text}} {{{text}}}

Symbolnøkkel Elko AS • 1412040

L858 NØKKEL SYMBOL PH

L858 NØKKEL SYMBOL PH
Bruksområde Innendørs
"Do It Yourself"
"Gjør det selv" Produktet inngår ikke i ett fast elektrisk anlegg og forbrukere kan lovlig installere og/eller benytte dette selv.
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • Lik pris nett og butikk
1412040

79,-

63,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
Bestillingsvare 6-12 dager Frakt fra
Alnabru Hent-i-Butikk , bestillingsvare
Finnes ikke på lager i butikkene
-+
Et hvitt vippestykke med nøkkelsymbol for brytere i RS16-serien. Vippestykket passer både til innfelte brytere så vel som påveggsbrytere.

Bruksområde

Tilbehør for brytere

Montering

Vippestykket har klikkfeste og monteres enkelt.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”