{{text}} {{{text}}}

Namron Downlightpakker • 90169

Komplett Alfa Soft Trimless Warmdim DL pakke Sort 6 pk

Komplett Alfa Soft Trimless Warmdim DL pakke Sort 6 pk
Kapslingsgrad IP20
Gruppe LED-belysning
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Kapslingsgrad IP44
Energiklasse (gammel) A+
Beskyttelsesklasse II
Dobbeltisolert og skal ikke tilkobles jording
Bruksområde Utendørs
Monteres direkte i isolasjon Ja
Dimbar Ja
Effekt (W) 10
Bestiller du nå, sendes varen i dag, eller Hent-i-Butikk i valgt varehus i dag 9:17
Kundefordeler
 • 60 dagers åpent kjøp
 • Gratis retur
 • Lik pris nett og butikk

Nyhet!

90169

5 499,-

4 399,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
298 på lager
Alnabru 10 for Hent-i-Butikk
-+
 • 6 pk downlights
 • Eksklusivt utseende
 • Sømløst uttrykk
 • Inntrukken lyskilde
 • Varm lystone ved dimming
 • Kan monteres rett i isolasjon
 • Sprutsikker
 • Les mer...
  • Dokumentasjon

  • FDV
  • Brukerveiledning
  • Teknisk Datablad
Alfa er Namrons bestselgende serie med downlights. Dette er førsteklasses produkter som holder spesielt høy kvalitet og som er vel anerkjente i markedet. Alfa downlights kommer i en rekke versjoner hvor du kan velge blant ulike egenskaper og forskjellige utførelser – alt etter personlig smak, behag og behov.

Namron Alfa Soft Trimless Downlight 10W har en meget smal kant som gjør at lyspunktene sømløst blir en del av taket. Denne typen integrerte downlights brukes ofte på hoteller og i restauranter, og gir et minimalistisk og eksklusivt uttrykk hvor lyset og ikke armaturen spiller hovedrollen. Velg mellom klassisk matt hvit eller moderne matt sort lampe, samt mellom varmhvit eller WarmDim farge på lyset.

Dette settet inneholder det du trenger for å montere 6 stk downlights:

6 x Alfa Soft Trimless Downlight Warmdim 10W Matt sort

6 x Lavtbyggende og justerbare innfellingsbokser for downlights
Kan justeres fra 370mm til 570mm. Høyde på kasse: 48mm.

1 x Downlightkabel RXKX 90 2X1,5 Snelle 25M
Kabel for downlightanlegg med lederisolasjon og ytre kappe av blyfri PVC for maksimal driftstemperatur 90 °C. RXKX 90 er spesielt beregnet for downlight-belysning.

1 x Dimmer 250W 1-pol fra Namron
1-pol trykk og vri dimmer faseavsnitt som er egnet for LED, elektroniske trafoer og 230V halogen. Beskyttet mot kortslutning, overstrøm og overoppheting.

Teknisk beskrivelse

Komplett pakke med 6 downlights og nødvendig tilbehør for montering. Kan dimmes ned helt flimmerfritt med medfølgende dimmer.

Downlighten har varmhvitt lys (2700K), og en lysstyrke på 730 lm og RA- verdi på 97+, som gir meget god fargegjengivelse. WarmDim gir varmhvitt lys ved full styrke, og blir gradvis enda varmere når det dimmes -akkurat som vi er vant med fra halogenlamper. Perfekt for stue og andre oppholdsrom der man ønsker en lun og god stemning.

LED er et godt valg! Sammenlignet med tradisjonell halogen belysning, kan du spare opptil 80% av energikostnadene. Med opptil 50 000 timer levetid og liten lystilbakegang i løpet av levetiden er Alfa LED blant de beste på markedet. 50 000 timer tilsvarer 15 til 20 års normalt bruk for en gjennomsnittsfamilie.

Funksjonalitet

Trimless downlights oser kvalitet, og er valget for den virkelig kresne. Med inntrukken lyskilde får downlighten et elegant utseende, samtidig som den hindrer blending og gir god komfort med et lunt og behagelig lys.

Bruksområde

Downlights gir god spredning av lyset og brukes både som generell belysning og som punktbelysning.

Alfa downlight tar seg godt ut i alle rom i hjemmet, og den er også et godt valg for både baderom (sone 2) ettersom den er sprutsikker (IP44).

Montering

En ekstern driver med hurtigkobling medfølger for raskere og enklere installasjon. Monteres enkelt uten behov for verktøy. Benytt hullstørrelse 82-84mm.

Denne downlighten kan også monteres direkte i isolasjon, noe som gjør den ypperlig for bruk på steder der det er vanskelig å benytte downlightkasser.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”