ABB AP12 • 1241013

KOBLINGSBOKS AP12 IP21

En 3-pol klemme kan festes i boksen på åtte forskjellige måter. Boksen har svekkinger i hvert hjørne og i midten på langsiden, og i tillegg finnes tre svekkinger i bunnen. Boksen leveres med 2 stk. klemmer.

Teknisk beskrivelse

Maks. antall ledere er 8x1,5 mm² eller 5x2,5 mm². Dybde 31mm.

Montering

For montering på vegg/tak

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”