ABB Koblingsboks • 1241015

KOBLINGSBOKS AP 10

  • Dokumentasjon

   • FDV
   • Målskisse
   • EPD
Rommelig to-komponents koblingsboks AP10 (6 mm²) er en avstivet boks med faste, myke membrannipler (12 på siden og 2 i bunnen). Passer til kabler opp til Ø19 mm. Innføring av kabler skjer med avisolerte ledningsender. Ved behov for strekkavlaster så kan strekkavlaster AS9.10 (el.nr. 1241000) benyttes. Boksen åpnes ved å presse en skrutrekker i spor mellom boks og lokk. Monteringstemperatur -25...+60 °C. Laget av halogenfritt materiale (IEC/61249-2-21).

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”