Micro Matic Binærinngang 6x 24 V KNX tavlemontert • 4547531

KNX BINÆRINNGANG 6.K 24V GIRA

4547531

4 719,-

3 775,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
Vipps Hurtigkasse Hurtigkasse
Bestillingsvare 2-5 dager
Alnabru Ikke for Hent-i-Butikk
Finnes ikke på lager i butikkene
-+
6-kanals tavlemontert binærinngang for tilkobling av 24 V AC/DC-kontakter. Koblingsprosessene til 24 V-kontakter (f.eks. trykkbrytere) konverteres til KNX-telegrammer. De seks inngangene kan tilordnes forskjellige funksjoner eller sperres uavhengig av hverandre. Signalvisning mulig via seks gule statuslysdioder

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”