Knipex Verktøykasse/-sett med tilbehør • 8801490

Knipex Verktøykasse 1000V Universal

Knipex Verktøykasse har en slitesterk konstruksjon i ABS-materiale. Utstyrt med en rekke KNIPEX-verktøy for arbeid på systemer. Verktøykassen har et teleskopisk håndtak satt i sokkelen samt to utvendige, lettrullende skaterhjul. Den er frittstående i alle åpningsposisjoner takket være snap-in dekselholdere med hengselmekanisme på begge sider, fritt justerbar vinkel.

Teknisk beskrivelse

Vesken har en nyttelast på 30 kg og et volum på 38 liter.

Funksjonalitet

Kan åpnes fra én eller begge sider der gulv og lokk kan åpnes uavhengig av hverandre. Etikettfelt med to klistremerker til individuell merking.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”