Knipex Kabinett Nøkkel
89626

Knipex Kabinett Nøkkel Dobbel Universal

fra Knipex
Knipex Kabinett Nøkkel Dobbel Universal
Bestiller du nå, sendes varen senest mandag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 379,-

89626
303,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Multifunksjonell nøkkel for betjening av låsinger på områdene bygningsteknikk (varme og sanitær, klima- og ventilasjonteknikk, elektroteknikk) gass- og vannforsyning og sperresystemer 8-arm versjon: 2 kryssnøkler er plassparende forbundet med magneter
Vendebit: Sliss 1,0 x 7 mm og kryssliss PH2
Nøkkel og vendebit forbundet med stabilt edelstål-wire
Høyverdig overflatebelegg
Vektoptimert sink-trykkstøp konstruksjon

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”