Knipex Tenger • 8899003

Knipex Kabelstripper Ergostrip

"Do It Yourself"
"Gjør det selv" Produktet inngår ikke i ett fast elektrisk anlegg og forbrukere kan lovlig installere og/eller benytte dette selv.
8899003

579,-

463,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
Forventet 26.03.2023
Alnabru Hent-i-Butikk , ikke tilgjengelig
På lager i 16 av 27 butikker
-+
Kabelstripper Ergostrip Knipex. For hurtig og presis stripping og avisolering av alle gjengse rund- og våtromskabler (f. eks NYM-kabel 3 x 1,5 mm² til 5 x 2,5 mm²), datakabel (f. eks Twisted-Pair) og koaxial-kabel. Slanke koniske verktøyender for bedre tilgjengelighet ved trange plassforholdLettere innlegging av enkelledere for avisolering gjennom posisjoneringssteg. Komfortabel innlegging av koax- og datakabler med åpningshjelp.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”