THORSMAN TC-klips • 1312633

KLIPS TC-C5M SECOR 6X9 HVIT

100 x
-+
  • Runde og ovale kabler
  • Forsterket UV-beskyttelse
  • Syrefast/rustfritt miljø
  • Les mer...
Clips type TC for montering av runde og ovale kabler.

Teknisk beskrivelse

Stålstiften er herdet og behandlet med jern/sink-metoden. C3 klips er for varmforzinket miljø og C5M er for ett tøffere syrefast/rustfritt miljø.

Bruksområde

Brukes i tre- og sponplater. Skal den brukes i andre materialer: f.eks gips, betong, lettbetong og tegl brukes TC + clipsplugg TCP

Montering

Plasten i clipset har en forsterket UV-beskyttelse som gjør att den også klarer utendørsmontasje.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”