THORSMAN Plastklammer • 1320196

KLIPS TC-C5M SECOR 14-20 SORT

  • Dokumentasjon

   • FDV
   • Produktblad
   • EPD
Clips av typen TC for montering av både runde og ovale kabler i både tre- og sponplater. Skal den brukes i andre materialer som gips, betong, lettbetong og tegl, brukes TC + clipsplugg TCP.

Teknisk beskrivelse

Den er egnet for kabler på 14-20 mm. Clipsen har en stiftlengde på 35 mm og en spikerdiameter på 2 mm

Funksjonalitet

Hjelpemiddel for montering av både runde og ovale kabler i hovedsakelig tre- og sponplater.

Bruksområde

Plasten i clipset har forsterket UV-beskyttelse, noe som betyr at den også kan monteres utendørs. Selve stålstiften er herdet og behandlet med jern/sink-metoden. Merk at C3 klips er for varmeforsinket miljø og C5M er for et tøffere syrefast og rustfritt miljø.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”