Flexit Kanalvifte • 49208

Kanalvifte 125 DF

Effektiv og kompakt avtrekksvifte med god kapasitet som er enkel å montere. Een god løsning når kapasitet og installasjonsvennlighet er viktig. I tillegg gir den en støysvak løsning da den kan monteres borte fra ventilasjonssonen. To alternative hastigheter, men kan også tilkobles trinnløs hastighetsregulator. Kan enkelt åpnes for regelmessig vedlikehold. For kanaler med 125mm diameter. Ikke egnet for kjøkkenavtrekk. Kan monteres både horisontalt og vertikalt.

Funksjonalitet

God kapasitet.Enkelt vedlikehold.To alternative hastigheter.For kontinuerlig drift.Kan tilkobles trinnløs hastighetsregulator

Relevante emneord

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”