OBO BETTERMANN Installasjonskanal Tilbehør • 1219128

Kanal GK-A70130RW Utvendig hjørne OBO

Utvendig L-stykke til kanal GK 70130. For montering rundt et utvendig hjørne

Obs! Front overdel må bestilles separat på el.nr 1219193
Kanalsystemet GK-70130 fra OBO Betterman er et meget fleksibelt system med alle nødvendige komponenter for enkel tilgang til strøm og data på kontorer. Til kanalen kan det bestilles hjørner i alle vinkler, både utvendig, innvendig, 90 grader på vegg, samt T-kobling. Selvsagt finnes også overdeler, endestykker, sammenkoblinger, skillevegger, samt moduler for tilkobling av strøm og data.
Dette er tilleggsutstyr som må bestilles i tillegg til kanalen.
L-stykkets mål 270x270mm. Bygger 200mm fra hjørnet på begge sider.
Materiale: Blyfri polyvinylklorid.

Kan monteres rett på veggen.
1 stk i kartongen.

Teknisk beskrivelse

Ytterhjørne for retningsendring av installasjons Kanal . Overdel mA bestilles separat

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”