Amazing Tenger • 91349

Kabelkutter 160mm 22mm²

Profesjonell kabelkutter for effektiv skjæring av kobber og aluminium. En allsidige kabelkutter, designet for å håndtere en rekke elektriske og ledningsrelaterte oppgaver med presisjon og enkelhet. Dette kraftige verktøyet er en uunnværlig følgesvenn for elektrikere, hjemmefikserne og alle som arbeider med elektriske ledninger og kabler.

Teknisk beskrivelse

Med kapasitet til å kutte kabler opptil 6 mm², er vår kabelkutter et allsidig verktøy som takler et bredt spekter av kabelstørrelser og tykkelser. Dette gjør den ideell for en rekke prosjekter, fra små husholdningsoppgaver til mer omfattende elektriske installasjoner.

Funksjonalitet

Kabelkutteren er utstyrt med doble skjær, noe som gir jevn og nøyaktig skjæring. De skarpe skjærene er spesielt utformet for å takle både kobber- og aluminiumskabler med letthet. Uansett om du arbeider med strømkabler eller mindre ledninger, vil kabelkutteren levere skarpe og rene kutt hver gang.

Kabelkutteren har et isolert håndtak som gir komfort under bruk og øker sikkerheten. Dette isolerte håndtaket beskytter deg mot utilsiktede elektriske støt, og gir en pålitelig og ergonomisk grep som gjør det enklere å håndtere selv de mest krevende oppgavene.

Bruksområde

Slitesterk konstruksjon for langvarig bruk. Vår kabelkutter er bygget for å vare, med slitesterke materialer og en solid konstruksjon. Dette verktøyet vil være en pålitelig følgesvenn i mange år med jevn og effektiv bruk. Uansett om du er en profesjonell elektriker eller en ivrig hjemmefikser, vil vår Kabelkutter 160mm 22mm² være en verdifull tillegg til ditt verktøyutstyr. Den gir deg den nødvendige kontrollen og nøyaktigheten du trenger for alle dine kabelskjæringsbehov, og hjelper deg med å fullføre oppgavene dine raskt og effektivt.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”