JFKnudtzen Festemateriell Tilbehør • 1331010

Kabelholder AC 32

PUK kabelholder, type AC Standard for 1 kabel.

Bruksområde

Til feste av kabler, ledninger og rør på skinneprofiler, eller liknende profiler med lysåpning fra 18mm. Materiale: stål, galvanisert og bikromatisert. For størrelsene D 150 og D 175 er skruene i makrolon eller materiale 4301.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”