NEK Kabel Kabelgrep DG 19-25mm - 2030kg • 8802659

Kabelgrep DG 19-25mm - 2030kg

Optimal for å holde mellomtunge til tunge kabeltyper fast til båt og/eller flåte. Dette er en type som best monteres nær enden på kabelen. Produsert i syrefast stål.

Bruksområde

Den blir hovedsakelig brukt hvor et “vanlig” kabelgrep ikke passer over en kobling på enden av kabelen.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”