K2 Systems K2 Dome SpeedPorter • 92635

K2 Dome SpeedPorter

K2 montasjemateriell for Solceller

For ballastmontering av K2 Dome Classic flatt-tak system. Plasser to SpeedPortere i avstand fra hverandre, avhengig av størrelsen på klossene, på SpeedRail 22 og plasser ballast (opptil ca. 40 kg) på dem. Materiale: aluminium

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”