K2 Systems K2 CrossHook 3S • 92645

K2 Roof Hook SingleHook 3S

K2 montasjemateriell for Solceller

Takkrok med tre spor for høydejustering på bunnplate (40,47,54 mm) for takstol-bredde fra 36 mm. Med ferdigmontert K2 Climber 36/50 og umbraco skrue. Brukes til montasje på K2 monteringsskinne type K2 SingleRail og CrossRail. Materiale: Aluminium EN AW-6063 T66

Teknisk beskrivelse

Rustfritt stål A2

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”