Melbye Skandinavia Jording • 1262380

Jordingssystem - sett

Alt du trenger for å oppnå en god jordforbindelse, komplett sett med en samlet lengde på spydet =2400mm. Sett bestående av: 1 stk herdet stålspiss(1263101), 1 stk fremre rør(1263102), 2 stk forlengelsesrør(1263103) og 10 meter CU line 25 mm2. Samlet lengde på spydet er 2400mm. Komplett i en pose.

Funksjonalitet

For sikring av god jordforbindelse ved hjelp av jordspyd og kobberwire.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”