J&EL Lader • 89972

J&EL USB sync/ladekabel lightning 2m

J&EL USB sync/ladekabel lightning 2m er den perfekte løsningen for dine mobile enheter. Med 2 meters lengde gir den ekstra fleksibilitet du trenger når du lader eller synkroniserer enhetene dine.

Ladekabelen i nylon gir bedre beskyttelse mot slitasje og har en bedre holdbarhet enn plast.

Teknisk beskrivelse

Utstyrt med lynkontakt som er kompatibel med en rekke Apple-enheter. Den har høykvalitets ledninger som gir pålitelig overføring av data og lynrask lading. Kabelen er 2 meter lang, noe som gir deg betydelig rekkevidde. I tillegg har den en holdbar design som beskytter den mot slitasje og brudd.

Funksjonalitet

Lar deg enkelt lade enheten din via en datamaskin eller en veggadapter. Den støtter også lynrask dataoverføring, slik at du kan synkronisere filer og oppdateringer uten problemer. Den ekstra lengden gir deg bevegelsesfrihet og gjør det enklere å bruke enheten mens den lader.

Bruksområde

Denne kabelen er ideell for alle med Apple-enheter som trenger ekstra lengde på lade- eller synkroniseringskabelen. Enten du er hjemme, på kontoret eller underveis, gir denne kabelen deg friheten til å lade og synkronisere uansett hvor du er.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”