Homey Bridge

Homey Bridge er det nyeste tilskuddet fra Homey til det stadig voksende smarthus-markedet. Homey Bridge er en imponerende oppgradering fra tidligere versjoner av Homey, som allerede har etablert seg som en pålitelig og kraftig løsning på smarthus-markedet.

 • Homey Bridge
 • Kompatibilitet

  Homey Bridge er perfekt for deg som er ny smarthus bruker - et enkelt plug % play konsept lar deg koble til alle offisielle apper. Homey Bridge støtter et bredt spekter av smarte enheter; inkludert lyspærer, termostater, låser, kameraer, lydsystemer og mye mer. Dette betyr at uansett hvilke smarte enheter du allerede har i hjemmet ditt, er sjansen stor for at Homey Bridge vil kunne koble dem sammen og gi deg full kontroll over dem fra ett sentralt grensesnitt.

  Brukervennlig

  Homey Bridge er designet for å være brukervennlig og krever ingen avansert teknisk kompetanse for å sette opp. Alt du trenger å gjøre er å koble Bridge til Wi-Fi-nettverket ditt, laste ned Homey-appen på smarttelefonen din og følge de intuitive instruksjonene. Innen kort tid vil du ha en fullt fungerende smart hub som er klar for å bidra til styringen over hjemmet ditt.

  • Homey Miljø
  • Homey Miljø 2


  Funksjonalitet

  En av forbrukernes største fordeler med å eie Homey Bridge er muligheten til å sentralisere og automatisere styringen av deres smarte enheter. Ved å bruke Homey-appen kan du opprette egendefinerte scenarier og automatiserte rutiner som lar deg styre flere enheter samtidig. For eksempel kan du opprette en "God natt"-rutine som slår av lysene, senker termostaten og låser dørene automatisk når du går til sengs. Denne funksjonaliteten bidrar til å gjøre hverdagen enklere og mer komfortabel, samtidig som det sparer deg for tid og energi.

  Integrasjon

  Homey Bridge kan kommunisere gjennom alle relevante protokoller og har kapasitet til å koble opp mot apparater som bruker Wi-Fi, Bluetooth, Zigbee, Z-Wave, 433 mHz og infrarød. Homey Bridge tilbyr også en sømløs integrasjon med stemmeassistenter som Google Assistant og Amazon Alexa. Dette betyr at du kan styre hjemmet ditt med enkle talekommandoer. Enten du ønsker å skru av lyset, justere temperaturen eller spille din favorittsang, kan du bare be stemmeassistenten din om å gjøre det for deg.

 • Athom Banner
  • Homey Energy
  • Energieffektivitet

   I dagens strømmarked kan det å investere i en smarthus-løsning spare deg for mye unødvendig energibruk og høye strømregninger. Med Homey Bridge kan du styre dine smartapparater basert på strømpriser og antatt forbruk. Du har god oversikt over hvor og når strømmen brukes og kan gjøre automatiseringer basert på denne informasjonen. Du kan også bruke smartplugger på dine "dumme" apparater for å kontrollere strømbruken av dem via Homey. Montering av relè for å kontrollere varmtvannsberederen er også et lurt tips for deg som vil at huset ditt skal operere så energieffektivt som mulig.

  • Homey Flow

   Homey flows er hvordan du automatiserer de smarte produktene i huset ditt via Homey appen. Når du legger til enheter og apper dukker det opp nye flow-kort du kan bruke for å automatisere funksjonene til de ulike enhetene. For eksempel kan du bruke en flow til å koble opp ringeklokken din mot noe visuelt, sånn at lyset blinker hvis noen ringer på døra og du hører på musikk. Her er det utrolig mange muligheter for hva du kan gjøre! Homey er kompatibel med mer enn 750 apper som kan integreres i flows.

  • Homey Flow

  Hva er en smarthub?

  I smarthuset er smarthuben (også kalt gateway) hjernen bak det hele, som gjør at de ulike smarte enhetene dine kan snakke sammen. Innstillinger og oppgaver du ønsker at smarthuset skal utføre for deg gjøres i appen tilhørende smarthuben din. I det daglige er det derfor ikke smarthuben du forholder deg mest til. Smarthuben er relativt liten av størrelse, og ettersom denne heller ikke er noe du trenger å ha enkel tilgang på i det daglige så kan den plasseres ganske fritt i huset.

  Spydspiss

  Homey Bridge seiler samlet sett opp som en av spydspissene når det gjelder smarte hjemmehubs i dagens marked. Med økt kompatibilitet, enkel installasjon og omfattende automatiseringsmuligheter, gir dette produktet forbrukerne en praktisk og effektiv måte å administrere og kontrollere sitt smarte hjem på.

  Startpakker

  Athom Homey Produkter