Teccon HF-Coilfix PP20/Solflex H1Z2Z2-K 2X6 • 1251742

HF-Coilfix PP20/Solflex H1Z2Z2-K 2x6 rød/sort 500m Trommel

PP korrugerte rør - bøyelig og selvutvinnende - brukt jvf. EN 61386-1. Røret er sort, UV bestandig og kan brukes inne og ute.

Bruksområde

Tec Con Solflex H1Z2Z2-k kabel er konstrueret til anvendelse jvf. HD 60364-7-712 som installasjonsledning ved solcelle anlegg mellom solfangere og styreenhet.

Montering

Tec Con Solflex H1Z2Z2-k kabel er konstrueret til anvendelse jvf. HD 60364-7-712 som installasjonsledning ved solcelle anlegg mellom solfangere og styreenhet. Kabelen er beregnet tol kontinuerlig drift med ledertemperatur 90oC og kan belastes ytterligere =20.000 med ledertemperatur 120oC. Normal levetid under kontinuerlig drift estimeres til 25 år.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”

Vi kapper det meste av lagerført kabel og ledning til ønsket lengde for kun kr. 30,- per kapp. Kapping av ikke lagerført spesialkabel på trommel må vi dessverre viderebelaste ett gebyr på kr. 600,- fra vår produsent