Schneider Electric Stikkontakt For Gulv • 1289501

Gulvboks XS ett uttak rund

Dette Unica System+ gulvuttaket i XS-størrelse kan monteres både i betonggulv eller forhøyet gulv. Den kommer forhåndskoblet med ett enkelt strømuttak av typen Schuko. Denne stikkontakten har rund form. Dimensjonene er 45 mm høyde , 90 mm bredde og 90 mm lengde. I betonggulv er gulvuttakene montert i innstøpningsbokser. I forhøyede gulv er gulvuttakene montert i dedikerte gulvbokser med forhøyet gulvbokser. Et 180 ° åpent lokk forenkler tilgang til stikkontakten, mens et ergonomisk grep på lokket gjør det enkelt å åpne. Unica System+ gulvuttak XS er laget av børstet metall som er robust og klar for bruk. Produktene er også IP44-sertifisert. Unica System+ løsninger er designet for bolig og næringsbygg som kontorer, skoler, flyplasser og andre offentlige bygninger. Serien gir innovative funksjoner for elektriske installasjoner og enkle og ergonomiske arbeidsplassløsninger.

Relevante emneord

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”