Gorilla Tape • 1800176

Gorilla Waterproof Patch & Seal Clear

Gorilla Patch & Seal Tape er et UV-bestandig permanent reparasjonstape som er lufttett og 100% vanntett. Det er utmerket for å reparere hull, sprekker, mellomrom og rifter.

Bruksområde

Eksempler på bruksområder er reparasjoner av: tak, vinduer, takrenner, dreneringsrør, takrenner, presenninger, campingvogner og tilhengere, presenninger, båter og oppblåsbare gjenstander. Fleksible og strekkbare egenskaper betyr at tapen kan formes og tilpasses for bruk på ujevne overflater, og det fungerer utmerket i ekstreme miljøer og kan brukes i våte, tørre, varme eller kalde forhold.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”