Elko GJENGET HØY RING ENKEL BOKS • 1224884

Gjenget høy ring enkel boks Elko Flexi+

Gjenget ring høy for Flexi+ bokser, ringen kan enkelt byttes forfra etter plater er montert. Stabilt stenderfeste med tydelig sentermekrning. Kommer med spiker for trestender og skruehull for stålstender. Veggboksene er 25% større, noe som gir mer plass til koblinger og trådløse enheter. Integrert skjøtestykke for enklere kombinering. Godkjent for montering i brann- og lydvegger.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”