Castor Gipsplugg Stella Krok 2pk • 1300818

Gipsplugg Stella med krok 2pk

Stella krok gipsplugg, anker eller hulrom feste til forskjellige typer montering i f.eks. gipsplater. Egnet for både vegg og tak i enkel eller dobbel gips. Skrue: M5 med krok , borØ 10mm, Max 20kg, minimum avstand på 300 mm mellom festene.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”