Futurehome Charge ladestasjon

Futurehome Charge elbilladeren for deg som ønsker å optimalisere ladingen av elbilen etter strømpris. Den er spesielt designet for å kobles til Futurehome Strømkontroll, og gir deg mulighet til å lade bilen på en trygg, smart og kostnadseffektiv måte.

Futurehome Charge elbillader

Strømstyring

Ved å koble laderen Futurehome Charge til Futurehome Strømkontroll, kan du optimalisere ladingen basert på strømpriser, effekttopper og momentanlast. Dette bidrar til å redusere strømutgiftene og sikrer en rask og pålitelig ladeopplevelse. Knytt bilen til elbilladeren sammen gjennom appen, og forbruket vil automatisk balanseres slik at det kun brukes strøm når det trengs. Elbilladeren er utviklet i samsvar med Europeiske standarder i samarbeid med bransjeeksperter, og er testet og sertifisert av TÜV Rheinland.

Få Futurehome Charge ferdig montert til fastpris her


  • Optimalisert lading med Charge
  • Rask lading med Charge elbillader

Optimalisert lading

En av de mest betydningsfulle funksjonene til Futurehome Charge er dens evne til å tilpasse ladingen basert på strømpriser, effekttopper og øyeblikkelig last. Dette sikrer ikke bare raskere lading, men også en mer økonomisk bruk av strøm.


Rask lading og alltid oppdatert

Futurehome Charge ladestasjon har en maksimal kapasitet på 22 kWh. Sammen med last- og fasebalansering lader den elbilen raskt og effektivt. Den er fullspekket med ny teknologi og er enkel å bruke. Ved å bruke Futurehome-appen får du mulighet til å starte og stoppe lading, gir deg innsikt i ladingen og sette opp eventuelle automatiske ladefunksjoner. Fjernoppdateringer gjør at du alltid har de nyeste funksjonene tilgjengelig.


Enova-støtte

Futurehome Charge i kombinasjon med Futurehome Strømkontroll som er installert av en elektriker, oppfyller kravene for Enova-støtte. Enova-støtten dekker opp til 10 000 NOK eller 35% av den totale installasjonskostnaden. Denne løsningen har alt som trengs for å kvalifisere til Enova-støtte. Les mer om Enova-støtte her.