Elis Elektro Fuktsperre • 1255301

Fuktsperregjennomføring 115mm

DAFA rør og kabelkrave monteres direkte på fuktsperren og anvendes som gjennomføring av rør og kabel.
Utført med såkalt "kiss-cut" med hull som passer til 7-10mm, 10-22mm og 28mm som passer til utekran.
Produktet er testet ved Teknologisk Institut og er godkjent for trykkforskjell på 50 Pa. Materiale: EPDM. Temperaturbestandighet: −40°C til +100°C. Dimensjon: Ø: 115 mm.
Utstansing:
1 hull for kabler 7-10 mm. 1 hull for kabler/rør 10-22 mm. 1 hull for rør 28 mm.

Relevante emneord

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”