Frient - snarveien til en bekymringsfri hverdag

Tenk deg å ha en frient som beskytter det som betyr mest for deg. En som sikrer at du og dine nærmeste er trygge og komfortable. En frient som passer på hjemmet ditt – også når du ikke er hjemme – og fører deg mot en grønnere hverdag. Det kaller vi en frient. frient tilbyr en rekke smarte sensorer og alarmer for sikkerhet, brannbeskyttelse, hjemmeautomatisering og fuktighetsovervåking. Alle frients kommuniserer via Zigbee og er kompatible med forskjellige Zigbee-hubber.


Frient - Snarveien til en bekymringsfri hverdag

Bruker-frient-lighet er nøkkelen

Leter du etter pålitelige smarthjemprodukter av høy kvalitet som er enkle å bruke? Da er frient tingen for deg. Frient-enhetene bygger på mange års erfaring med å utvikle Zigbee-baserte produkter for å sikre en stabil forbindelse med hubben din. Frient-sensorene og -alarmene installeres raskt og enkelt – det er nemlig ingen som liker komplekse installasjoner eller bruksanvisninger. Takket være den lange batterilevetiden, hjelper frient-enhetene deg gjennom dagen uten å trenge mye vedlikehold. • Du trenger ikke bekymre deg for inntrengere, frient er hjemme

  Med frients som en del av smarthjemmet ditt, har inntrengerne ingen sjanse. frient Motion Sensor og Entry Sensor oppdager uønsket aktivitet i hjemmet ditt og sørger for at ingen inntrengere kan snike seg inn uoppdaget. Når de gjenkjenner noen i hjemmet ditt, sender de deg umiddelbart en melding via hubben til smarttelefonen din – slik at du kan reagere raskt før inntrengerne kan stikke av med verdisakene dine.
  Kjøp Entry Sensor nå

 • Kvel brannen i starten

  Kombinasjonen av Intelligent Smoke Alarm og Heat Alarm gir optimal branndeteksjon. Den ene utløses av røyk, den andre bidrar til å unngå falske røykalarmer ved å gjenkjenne raskt økende varmenivåer i stedet for røyk. I nødstilfeller sender de deg et varsel via smarthjem-hubben din. Du får umiddelbart vite om noe er galt og kan ringe brannvesenet – selv når du er borte.
  Kjøp Intelligent Smoke Alarm


 • Automatiser hjemmet ditt

  Bruk frient-enhetene til å skape en flott smarthjemopplevelse. Gjør livet ditt enklere ved å lage automatiseringer som passer til den daglige rutinen din. Kommer du ofte hjem når det allerede har blitt mørkt ute? Da kan du koble din Motion Sensor eller Entry Sensor via hubben til Phillips Hue eller IKEA Trådfri smartlys, så slås lysene dine på automatisk når du kommer hjem. Du kan også bruke Motion Sensor til å la lys og apparater slå seg av automatisk når det ikke er bevegelse hjemme.
  Kjøp Motion Sensor

 • Ha et tørt og trygt hjem hele tiden

  Dine frients kan hjelpe deg med å beskytte hjemmet ditt mot vannskader. Hvis du er bekymret for at gamle rør eller vaskemaskinen skal skade eiendelene dine, kan du bruke Water Leak Detector og Water Leak Detector Probe til å oppdage lekkasjer. De vil sørge for at du blir varslet hvis hjemmet ditt eller noen av eiendelene dine står i fare for å få vannskader. Smart Humidity Sensor lar deg vite når luften blir for fuktig slik at du kan unngå mugg og beskytte eiendelene dine.
  Kjøp Water Leak Detector